Over mij

Mijn naam is Danya Bongers en ik ben 30 jaar. Ik woon samen met mijn man Gijs en onze honden Sky, Tinus en Leya in Erp. Veel dieren in en om ons huis is een droom die steeds meer werkelijkheid wordt en het delen van mijn passie voor dieren met andere mensen is geweldig!

Na 11 jaar actief dienend militair geweest te zijn, ging ik op zoek naar werk waarbij ik meer kon doen met mijn grote liefde voor dieren. Tijdens een stage op een hondenschool merkte ik dat ik het erg leuk vond om mensen 1-op-1 advies te geven over de problemen waar ze tegenaan liepen met hun dier.

Toen ik kennis maakte met hondentrimmen wist ik meteen dat dit voor mij de ideale manier is om samen te werken met zowel dieren als hun eigenaar. In mijn salon combineer ik mijn fascinatie voor het gedrag van dieren met een goede, liefdevolle verzorging van uw dier.

Certificering en opleidingen

Voor mij is het belangrijk om kwaliteit te bieden en te kunnen blijven bieden. Daarom vind ik goede opleidingen en bijscholing heel belangrijk, ook het bezoeken van tentoonstellingen en vakdagen zijn belangrijk voor het volgen van de vorderingen in het vak.

September 2017 heb ik de opleiding tot hondentrimster afgerond. Ook is de trimsalon aangesloten bij VVTN.

Voor het verdiepen van mijn kennis over de diverse rassen, volg ik diverse cursussen en trainingen.